Malaysian Hero on My Heroes Ability

Starting from today onwards, my blog will dedicated special for My Heroes Ability (until further announcement) --> Malaysian View On MHA!!!

Shocking news today! Nuke BOMB!!! OMG!!! Besh giller ar!!! NAK! NAK! (Menyessel aku kuar dari branch Matter...tapi takpo...tunggu aku level 50 kang..HAA!!!)


And yeah, teleportation, at first, aku nak giler learn ability nih, tapi pas pikir2 balik (especially baca2 komen2 yang sedia ada) aku batalkan niat, sebab setakat ni aku tak gi FFA sangat so tak memerlukan immunity against immobile. Walaupun ku tempted dengan instant travel feature ittuh, tapi aku da ada flight, lagi besh ada wings...hehehe...other stackable properties pun owkey la but nevermind, i pass on this on...(temptation yang hebat!)

Oh yeah, disebabkan aku da ditching Superhuman Strength semata2 kerana temptation yang berabes ittuh, aku telah memiliki ability Precognition yang mana aku telah mendapat alamat baik dari MHA Creator tentang NEW BATTLE SYSTEM! Ini previunya...


So jangan lupa, for more Malaysian view on MHA of Facebook, visit ma blog yo! And follow this link for my own opinion on MUST-HAVE ABILITIES See ya!

1 comment:

  1. Hello! My partner and I have been making a new game with some similar mechanics to MHA (i.e. groups, ffa, fight club), and we're looking for testers. Take a look at our Facebook page and get in touch if you're interested!

    ReplyDelete