Stomachache & Chi Kit Teck Aun

Sakit perut...huhu...sebenarnya aku jarang ambil ubat kalau sakit, demam ke, selesema ke, I always let nature to go its own course. Tapi sebab sepanjang hari ni aku asyik keluar masuk toilet sampai mengganggu proses hibernasi aku di waktu siang untuk menyiapkan diri bagi kerja shif malam, akhirnya aku menyerah diri kepada saranan Zakri untuk makan Pil Chi Kit Teck Aun. Dijamin sembuh terus kononnya. Meh aku cuba try test.
Tengok Mimi senang jer dia tidur time aku tengah sakit-sakit. Huhu... Bilalah Boboi, si kucing seekor lagi tuh yang tak reti nak duduk diam balik rumah. Rasanya seminggu dua dah melarikan diri kat PD tuh.
Ha, ni plak special snapshot yang aku capture time hantar my sis for her class kat UIA. Istimewa untuk Izuan. Kunang-Kunang Restaurant. Ingat jugak kawan2 di mana pun berada kan.

No comments:

Post a Comment