Diari, apa kata hari ini kita membebel?

Argh! Hari kedua cuti tanpa berbuat apa-apa melainkan surf Internet dan bermain game. Currently playing Hellgate London again. Walaupun review kata kureng but for me it's easy and simple. Tak payah pening2 kepala just go mission by mission. I like upgrading and developing character. And aslo exploring. Ingat nak balik rumah family but then malam ni ada function plak kat Cathay Cineplex Damansara, tayangan ekslusif Susuk bersama artis. Kalau tak pergi sayang plak tiket tu, ingat nak kasi kat adik or member tapi tak tau siapa yang nak. Semalam tidur then bangun2 just main game. That's all. What a boring life. Hari ni dah bangun awal dah tapi nak keluar rumahnyer punya lah payah. (Alasannya, hujan tak henti-henti). So, tinggal la esok hari untuk keluar and after that I'm going to be busy with Olympic event. Sekarang dah dekat pukul 7 and I'm still not going anywhere. Maybe sebab kalau keluar pun tak tau nak buat per kut. wait, I need a HAIRCUT ASAP! Most probably gi Sungei Wang coz kat sana banyak kedai gunting rambut and I can get a good hair stylist there. (Rambut dah panjang giler tapi masih takut nak gunting sebab tak nak spoil) So, nak balik rumah family ke tak ni ek? Zakri kata malam ni dia nak gi KL, esok cuti katanya. Entah betul entah tidak. Yang lain-lain semua kerja tinggallah aku terperuk seorang diri dalam rumah membebel dalam blog. Nak tengok THE MUMMY 3 gak! Ke nak beli jer DVD kat S&M sebelah Kotaraya tu ek? PS2 games dah beli dah hari tu, PC Games plak ingat nak beli Mass Effect, review kata game ni bagus. Itu je lah. Nintendo DS and Nintendo Wii kena hold dulu but probably nak beli TV so bleh main PS2. (Kesian PS2 jarang dibelai dengan penuh kasih sayang...) Selalu kalau gi Bukit Bintang confirm naik LRT berhenti kat stesen Hang Tuah then jalan kaki sikit lintas Pudu Jail gi Times Square dulu singgah Borders (Walaupun sekarang dah tak boleh baca free) After that naik bridge gi Lowyat Plaza and naik tingkat paling atas cek2 the latest gadgets. Then masuk Sungei Wang Plaza and cek back issue magazines and sometimes tengok2 jualan murah baju-bajan kat Tingkat 3. Lepas tu ke Lot 10 melalui bridge and cuci mata tengok kedai Machines sebelum ke Pavilion. And after that amek bas ke Kotaraya dan cari DVD best2. Tu jer lah rutin outing kat KL. OK lah, hujan dah nak berhenti. Nak berhenti membebel. Esok la keluar buat haircut, tukar prepaid ke postpaid under my own account. Fin.

3 comments:

  1. hahaah....borders dh xble baca free?dorg ingat buku2 tuh murah2 belaka?omg.so i'll stick to the one n only kinokuniya lorr....at least i know,there are lots of books which wrapped.x la sakit hati kn....

    ReplyDelete
  2. i go for mph kat mid valley. the best so far. at least sana lebih senang cari buku berbahasa melayu! wah sangat kemelayuan sedangkan tak lah melayu mana pun. not purely malay! haha!

    ReplyDelete