Meow!

Time aku balik dari kerja tadi aku terserempak dengan kucing muka penyek ni. Comel sangat. Tak tau jantan ke betina. Aku ingat nak amek je jadi kawan Mimi. Aku rasa ni kucing yang aku dan Cliff kejar sehabis mati tempohari kut. Cutey! Takut kucing ni orang lain punye jer tapi takde kolar. Huhu. Kucing ni cam mesra plak dengan aku. Time aku nak amek gambar, dia dekat-dekat dengan aku. Masa ni dia tengah makan2 rumput. Aku rasa Mimi pun nak kena makan rumput la kasi elok sket digestion dia. Aku nak namakan kucing ni Tabby la!

p/s: Semalam beli DVD time makan kat kedai mamak, tensionnyer dapat cinema copy for Twilight dan High School Musical 3! Argh!

7 comments: