Selamat Pengantin Baru Tajul & Laila

Selamat Pengantin Baru buat Encik Tajul & Laila! Trimas sebab menjemput Kaizar jadi MC untuk malam yang amat bersejarah buat kedua mempelai. Majlis perkahwinan yang diadakan di Town Hall Ipoh itu berkonsepkan dalam taman, serba hijau dan putih. Mulanya pengantin dibawa berarak masuk dalam dewan yang hanya bermandikan cahaya lilin dan kemudiannya bersanding di atas pelamin serba putih di atas pentas. Gabra juga lah jadi MC bersama Nadira bilamana macam-macam ada, alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar. Biasalah pertama kali terlibat dalam sebuah majlis perkahwinan, gabra, panik dan segala macam menduga! Meminjam kata-kata Laila di hujung pertemuan kami malam itu, "Tak sabar nak bawa pengantin lelaki lari balik rumah!" Hehe... gurau saje ye Madam Laila!

6 comments:

  1. waaa....akhirnya kak laila bertemu jodoh gak.org mana?sabah ke?

    ReplyDelete
  2. tu la.. akhirnya bertemu jodoh juga.. krul ni yang ntah bila nak bertemu jodoh.. wahahhaha.. mati desperado la kau krul.. :P

    erk.. orang sabah?? cuba tgk gambar tu bebaik.. takkan tak kenal kot.....

    ReplyDelete
  3. wah..t nurul nak amek khai jadi mc 4 my wedding la..hehee..

    ReplyDelete
  4. ish atong ni, putri debat kite da kawen dgn raja debat dr uitm la.

    ala, nanti2 aku jumpe la jodoh aku tu. takkan nyer ku mati desperado. kekeke...again, sorry! cian pengantin tak sabar nak balik umah! hikhik

    nurul, boleh, boleh, boleh. hehe. gandingkan dengan yg masih single lagi ek.

    ReplyDelete
  5. Salam.xsangka ada jugak pengantin nama tajul& laila macam saya:)

    ReplyDelete