Watch: Blogger Boy @ 8TV

Dah lama gile Kaizar menyimpan hasrat nak tonton cerita Blogger Boy ni and finally semalam dapat jugak Kaizar kesempatan masa untuk menonton siri ni dari episod 1 sampai episod 12 kat Youtube! Memang layan abis! Tema utama cerita ni adalah cinta yang tak kesampaian atau bahasa mudahnya, cinta tarik tali. Dan isu yang paling ketara dikemukakan dalam siri ni adalah berkaitan homoseksualiti. Memang sebuah siri TV yang daring, skrip yang happening, menggunakan trend-trend semasa yang dekat dengan jiwa remaja seperti blogging, games (siap ada full set Guitar Hero band! Jealous seh!), setting tuisyen, apartmen rumah bujang dengan dekorasi berseni... Pelbagai cabang seni yang diwakili oleh setiap karakter utama seperti Budi yang melukis komik, Nina dengan fotografi dan Kid dalam perfileman. Bagi member-member yang dulu minat gile tonton cite Gol dan Gincu, this is the Malay drama series to watch! Hot stuff!
p/s: I really love these two hot ladies, Mazlina Hassan aka Lana Nodin who played as Ayu, the "Kampung" girl turned insane bimbo in Gol and Gincu Season 1 & 2; and Sabrina Hassan who played as seductive Zehan in Blogger Boy and also starred as Suria in Kecuali Cintamu. Their acting are so convincing! They look innocent and yet successfully bring out the devilish part from their innerside. Two thumbs up!

4 comments:

  1. nak tgk....yeah da cuti (weekend).oh,malam ni nak g solat terawikh dulu...then baru tgk cite ni kot.

    ReplyDelete
  2. pernah tengok sekali jer citer ni kt 8tv. pastu dah tak ikut.

    selamat berpuasa..jangan ponteng2 :)

    ReplyDelete
  3. bleh x bg link nak tgk blogger boy kat youtube?sbb kawasan luar malaysia xbleh nak tgk kat 8tv

    ReplyDelete