Watch: Tari Tirana @ TV3

Drama Tari Tirana telah bermula malam ni kat TV3! Lagu pembukaan "Cantik" oleh Nikki didampingi pelakon-pelakon utama menari hip-hop sangat urban dan upbeat! Babak pertama pula disadur dari video klip Michael Jackson "Thriller" lengkap dengan zombi-zombi versi Melayu yang kelakar! Singapura dijadikan lokasi pertama drama ini dan tampak sangat menarik dan sesuai dengan setting moden dan sofistikated. Gaya pakaian yang dipakai oleh pelakon-pelakon pun fashionable setanding Gossip Girl. Mengisahkan tentang seorang gadis bernama Tirana yang didesak oleh ayahnya untuk mengambil jurusan perundangan di UK dan kekasihnya Ash yang sedang meningkat populariti sebagai penyanyi yang dikawal ketat oleh pengurusnya, Vee serta dirundum masalah ibunya yang sakit. Best gak sekali-sekala dapat menonton drama-drama Melayu berjiwa remaja dari Media Prima. We want more!

13 comments:

  1. hahhaha...u mcm rilex2 je kn skrg ni....

    boleh layan cite2 kt tv3 bagai....heaven nya

    ReplyDelete
  2. belot ekk??? patutnya promot siritv Qalisya kat astro prima tuh! haish!

    ReplyDelete
  3. haku terlepas tgk dowh crita ni,,best ka?aduii

    ReplyDelete
  4. best jugak layan tari tirana. naizle pendatang baru yang nyanyi pendeta best suara dan lagu dier. tgk dalam you tube hansem

    ReplyDelete
  5. ya!i watched da drama yesterday!best3!heheeh..

    ReplyDelete
  6. achtung: hehehe, heaven + hell... the world in between!

    abg ajami: ha'ah kan, qalesya pun best gak... hehehe, ada masa kang nak promote gak la...sebab sama dgn nama adik saya.. hihi

    kip: uii, lama tak dengar cita ko, pose penuh tak? hehehe

    talas: boleh tahan gak la lagu penutup "pendeta" dari nai'zle tuh, but nikki rulez wit her "cantik"

    farish & nurul: ya, kita tunggu episod ke-2!

    ReplyDelete
  7. Khairul.. rajin x? hehe. buat tag. ko bace blog aku eh.. :)

    ReplyDelete
  8. eh,i pnh guna ayat tuh
    'between heaven and hell'.....

    ReplyDelete
  9. aku suka cerita tari tirana

    ReplyDelete
  10. cerita menyeronokkanlah ?

    ReplyDelete