Happy Belated Birthday Madi!

Madi, Khaliff, Wote, Zegna, Kaizar, Albert, Mac
Boy, Wes, Edi, Along

Ini pula kisah 3 Housemates Bandar Tasik Permaisuri (BTP), bukan 3 Housemates BTS ya. Dengan berakhirnya parti hari jadi Madi hujung bulan Ogos yang lepas, maka lengkaplah kehadiran kami untuk ketiga-tiga undangan parti hari jadi Wesley, Eddy dan Madi! Terlambat sedikit untuk memuatkan cerita kali ni ke dalam blog. Kami berbuka puasa di QBistro dan kemudiannya berparti karaoke di KTV Imbi Plaza. Paling happening of course tak lain tak bukan nyanyian lagu "Candy - Akan Ku Tunggu" dari Eddy. Sampai menjerit-jerit kegilaan dua orang peminat fanatik, tak lain tak bukan, Along dan...
Kaizar kat sebelah Birthday Boy menanti waktu berbuka...
Dah berbuka! Makan tak hengat dunia!
Balik umah diorang sat bersiap nak gi karoks!

No comments:

Post a Comment