Event: GempakStarz @ Sg Wang!


Oh yeah! Hari ni gi Sg Wang lepak kejap kat Gempak Starz nyer roadshow after makan Prosperity Burger kat McD (teringat kisah Prosperity Burger awal tahun ni dengan Eme...) Best gak ah. Beli satu set siri Helios. Memang diorang jual komik murah2 nyer. Tunggu gak untuk lucky draw, tapi tak dapat. Huhu, siap ada yang dapat dua tiga kali cabutan. Ini tak adil! Bestnyer kalau dapat kasut siap ada lukisan dari kartunis Gempak. Pastu gambar2 sat dengan booth girl kat sane... Kawaii!!

After that aku gi borong abes baju dari bawah sampai atas kat Old Skoll Clothing kat Pavilion. Hasilnya seperti yang tertera dalam gambar bawah, dengan menggunakan konsep "beli terus pakai!" - topi Stussy (ciplak je), baju lengan panjang siap ada nombor 3 kat belakang, suar jeans baru ada logo peace, dan kasut kaler putih, siap dapat tali kasut kaler warna-warni free lagi... So balik rumah try lagi satu baju kaler hijau... Oh ye, ni la pesen rambut terbaru aku yang serba pendek... Orang kate cam nak masuk askar pun ade... Nak buat jadik gambar profail kat fesbuk dan mespes... Lalalala... Thanks to photographer, erazamankini!


1 comment: