Music: M-Pop "Max 24/7" & "Gula-Gula" Tiru K-Pop?

Super Juniors? 2PM? Wonder Girls? SNSD? Bukan untuk defense depa la, tapi ape salahnyer dari budak2 yang asek2 masuk TV3 kena cekup lepak sane sini, merokok la, isap dadah isap gam, merempit tak tentu hala, at least budak2 ni wat something with their live. talent tu memang takleh nak cakap lah, kene brush up dulu dek sebelum kuar tv, sape management diorang ni, learn management skill dengan manager grup k-pop, bukan main tangkap muat dan main kuar tv sesuka ati je, kesian gak budak2 ni. Kalau betul2 nak tiru K-Pop pun bang, diorang sane ader apprenticeship, training, baru boleh sukses satu dunia. 
Tapi gambar tak bleh blah lah, especially yang bertiga pakai baju tak berbutang, sleeveless segala. Tutup2 la dik. Tak sedap mata memandang.
Yang grup pompuan tu pun same, betul la kate pengkritik2 tu, nak K-Pop pun dik, ingat la asal-usul skit.
Yang kat luar tu plak, jangan tuding jari kat budak2 ni dan kutuk sesedap rase je, management diorang pun have to be responsible. Ciao.

p/s: Sentiasa memandang dari sudut yang berbeza.

No comments:

Post a Comment